Opatrenia Od 24.5 / Mikas vydal usmernenie pre VÅ  a univerzity, Å¡tudentov : Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany.

Aktualizovaná podoba covid automatu, ktorú predstavil vo štvrtok 13. Augusta 2021 vstúpil do platnosti nový covid automat. Situácia sa aj naďalej zlepšuje, ale prosíme vás, aby ste naďalej dôsledne dodržiavali stále platné opatrenia, nosili respirátor, . Mája 2021 k návrhu aktualizácie . Nové opatrenia menia režim, akým prevádzky a organizátori hromadných podujatí môžu fungovať.

Mája hlavný hygienik ján mikas, . SRZ MsO Sereď
SRZ MsO Sereď from srzsered.sk
Situácia sa aj naďalej zlepšuje, ale prosíme vás, aby ste naďalej dôsledne dodržiavali stále platné opatrenia, nosili respirátor, . Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany. Augusta 2021 vstúpil do platnosti nový covid automat. Aktualizovaná podoba covid automatu, ktorú predstavil vo štvrtok 13. Mája hlavný hygienik ján mikas, . Od pondelka sa v súvislosti so zlepšujúcou sa epidemiologickou situáciu menia farby. Prinášame vám opatrenia, platné od 24.05.2021 pre okres dunajská streda: Mája 2021 k návrhu aktualizácie .

Nové opatrenia menia režim, akým prevádzky a organizátori hromadných podujatí môžu fungovať.

Situácia sa aj naďalej zlepšuje, ale prosíme vás, aby ste naďalej dôsledne dodržiavali stále platné opatrenia, nosili respirátor, . Augusta 2021 vstúpil do platnosti nový covid automat. Od dnes sa uvoľňujú opatrenia. Nové opatrenia menia režim, akým prevádzky a organizátori hromadných podujatí môžu fungovať. Aktualizovaná podoba covid automatu, ktorú predstavil vo štvrtok 13. Prinášame vám opatrenia, platné od 24.05.2021 pre okres dunajská streda: Od pondelka sa v súvislosti so zlepšujúcou sa epidemiologickou situáciu menia farby. Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany. Mája 2021 k návrhu aktualizácie . Rozdelenie okresov od 22.11.2021 od 22. Mája hlavný hygienik ján mikas, .

Aktualizovaná podoba covid automatu, ktorú predstavil vo štvrtok 13. Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany. Situácia sa aj naďalej zlepšuje, ale prosíme vás, aby ste naďalej dôsledne dodržiavali stále platné opatrenia, nosili respirátor, . Augusta 2021 vstúpil do platnosti nový covid automat. Prinášame vám opatrenia, platné od 24.05.2021 pre okres dunajská streda:

Mája hlavný hygienik ján mikas, . COVID automat od pondelka: Tu nájdete vÅ¡etky opatrenia vo
COVID automat od pondelka: Tu nájdete všetky opatrenia vo from static.markiza.sk
Nové opatrenia menia režim, akým prevádzky a organizátori hromadných podujatí môžu fungovať. Rozdelenie okresov od 22.11.2021 od 22. Situácia sa aj naďalej zlepšuje, ale prosíme vás, aby ste naďalej dôsledne dodržiavali stále platné opatrenia, nosili respirátor, . Mája 2021 k návrhu aktualizácie . Prinášame vám opatrenia, platné od 24.05.2021 pre okres dunajská streda: Od dnes sa uvoľňujú opatrenia. Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany. Mája hlavný hygienik ján mikas, .

Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany.

Od dnes sa uvoľňujú opatrenia. Augusta 2021 vstúpil do platnosti nový covid automat. Prinášame vám opatrenia, platné od 24.05.2021 pre okres dunajská streda: Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany. Situácia sa aj naďalej zlepšuje, ale prosíme vás, aby ste naďalej dôsledne dodržiavali stále platné opatrenia, nosili respirátor, . Mája 2021 k návrhu aktualizácie . Od pondelka sa v súvislosti so zlepšujúcou sa epidemiologickou situáciu menia farby. Nové opatrenia menia režim, akým prevádzky a organizátori hromadných podujatí môžu fungovať. Aktualizovaná podoba covid automatu, ktorú predstavil vo štvrtok 13. Mája hlavný hygienik ján mikas, . Rozdelenie okresov od 22.11.2021 od 22.

Mája 2021 k návrhu aktualizácie . Prinášame vám opatrenia, platné od 24.05.2021 pre okres dunajská streda: Od pondelka sa v súvislosti so zlepšujúcou sa epidemiologickou situáciu menia farby. Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany. Augusta 2021 vstúpil do platnosti nový covid automat.

Nové opatrenia menia režim, akým prevádzky a organizátori hromadných podujatí môžu fungovať. Stavanie "Mája" 21.05.2021 - Oficiálna stránka obce Východná
Stavanie "Mája" 21.05.2021 - Oficiálna stránka obce Východná from www.vychodna.eu
Mája hlavný hygienik ján mikas, . Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany. Od dnes sa uvoľňujú opatrenia. Nové opatrenia menia režim, akým prevádzky a organizátori hromadných podujatí môžu fungovať. Situácia sa aj naďalej zlepšuje, ale prosíme vás, aby ste naďalej dôsledne dodržiavali stále platné opatrenia, nosili respirátor, . Od pondelka sa v súvislosti so zlepšujúcou sa epidemiologickou situáciu menia farby. Mája 2021 k návrhu aktualizácie . Aktualizovaná podoba covid automatu, ktorú predstavil vo štvrtok 13.

Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany.

Aktualizovaná podoba covid automatu, ktorú predstavil vo štvrtok 13. Rozdelenie okresov od 22.11.2021 od 22. Nové opatrenia menia režim, akým prevádzky a organizátori hromadných podujatí môžu fungovať. Situácia sa aj naďalej zlepšuje, ale prosíme vás, aby ste naďalej dôsledne dodržiavali stále platné opatrenia, nosili respirátor, . Od pondelka sa v súvislosti so zlepšujúcou sa epidemiologickou situáciu menia farby. Augusta 2021 vstúpil do platnosti nový covid automat. Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany. Mája hlavný hygienik ján mikas, . Prinášame vám opatrenia, platné od 24.05.2021 pre okres dunajská streda: Od dnes sa uvoľňujú opatrenia. Mája 2021 k návrhu aktualizácie .

Opatrenia Od 24.5 / Mikas vydal usmernenie pre VÅ  a univerzity, Å¡tudentov : Do prvého stupňa ostražitosti (žltá farba) sa od pondelka dostanú okresy hlohovec a topoľčany.. Od pondelka sa v súvislosti so zlepšujúcou sa epidemiologickou situáciu menia farby. Nové opatrenia menia režim, akým prevádzky a organizátori hromadných podujatí môžu fungovať. Augusta 2021 vstúpil do platnosti nový covid automat. Aktualizovaná podoba covid automatu, ktorú predstavil vo štvrtok 13. Od dnes sa uvoľňujú opatrenia.

Mája 2021 k návrhu aktualizácie  opatreni. Mája hlavný hygienik ján mikas, .